علی‌اصغر محمدی: به‌کارگیری معلولان در دستگاه‌های دولتی مطابق قانون انجام می‌شود و تأمین مسکن نیز از وعده‌های مسئولان عقب است.

اما خبرها هميشه هم بد نيستند. علي ربيعي، وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي با بيان اينكه مصوبه‌اي تحت عنوان «حركت با ويلچر، حركت عابر پياده است»، در كميسيون اجتماعي دولت گذرانديم، گفت: «تاكنون حركت با ويلچر، حركت با خودرو تلقي مي‌شد، اما طي 2-3هفته آينده قانون جديد را در هيأت دولت هم به تصويب مي‌رسانيم.»

رئيس اداره حقوقي پليس راهور ناجا نيز با اشاره به مشكلات تردد معلولان در معابر عمومي گفت: «نيروي انتظامي درصدد است تا قوانين حمايتي خاصي در آيين‌نامه راهنمايي و رانندگي براي اين عزيزان لحاظ كند كه به‌زودي خبرهاي خوشي در اين باره منتشر خواهدشد.»

سرهنگ ترحمي با بيان اينكه طي چندين جلسه اين موضوع با حضور وزير تعاون و رئيس پليس راهور بررسي و پس از كار كارشناسي، در قالب پيشنهاد از سوي ناجا در كميسيون اجتماعي دولت مطرح و مصوب شد، گفت: «پيشنهاد ناجا فراتر از اين است كه فقط ويلچر، خودرو محسوب نشود، 5بند از قوانين راهنمايي و رانندگي تغيير مي‌كند كه عبور و مرور براي معلولان و جانبازان راحت‌تر و امن‌تر خواهدشد.»

پس از تصويب اينكه ويلچر خودرو نيست، با ويلچرسواران براساس ماده 256قانون رسيدگي به تخلفات رانندگي رفتار مي‌شود؛ يعني حتي اگر ويلچر‌سوار مقصر باشد، به‌عنوان عابر پياده تلقي شده و مشمول خدمات بيمه شخص ثالث مي‌شود. هم‌اكنون قانون بين‌المللي عصاي سفيد در ايران اجرا نمي‌شود. به گفته سرهنگ ترحمي، در كميسيون اجتماعي دولت مصوب شده كه قانون عصاي سفيد در ايران اجرا شود كه به‌زودي در هيأت دولت تصويب و پس از آن اجرايي خواهدشد.

کد خبر 377844

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha